Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 22.05.2023 13:50
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Сьогодні відбулась щотижнева апаратна нарада Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, в ході якої начальниками відділів та керівники структурних підрозділів виконавчих органів прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

На контролі – питання благоустрою населених пунктів, зокрема, проведення заходів з підкошування територій; медицини, а саме роботи виїзних прийомів сімейних лікарів та освіти і підготовки навчальних закладів до проведення Міжнародного Дня захисту дітей з урахуванням безпекової ситуації, зокрема, визначення формату проведення заходів тощо.

Окрім цього, говорили і про нагальні питання фінансів, культури, земельних відносин, соціального захисту та надання послуг населенню.

За результатами наради були надані відповідні доручення і рекомендації.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь