A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

"МОЄ СЕРЦЕ Б'ЄТЬСЯ В РИТМІ З.С.У": У КРАСНЕНСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 21.05.2023 11:28
Кількість переглядів: 73

Прийде час - і минуть дні воєнного лихоліття! І над нашою землею знову зійде яскраве сонце на мирне блакитне небо. І замайорить синьо-жовтий стяг від Заходу до Сходу у найвіддаленіших містечках та селах нашої країни. А люди, вільні і нескорені, стануть символом свободи в очах усього світу на багато десятиліть нашої спільної історії.

Цієї суботи на території Красненського старостинського округу відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України.

Такі концерти в нашій громаді вже давно стали особливим місцем, де люди можуть зібратися разом, відчути силу мистецтва й зробити корисну справу, щоб військові постійно відчували нашу вдячність і підтримку.

На заході були присутні заступник Дубов'язівського селищного голови Олена БОХАН, староста Красненського старостинського округу Іван ОСАДЧИЙ, депутат Дубов'язівської селищної ради В'ячеслав ХУДЕНКО та директор ТОВ "Весна-Агро" Микола ХУДЕНКО.

Зі словами щирої вдячності до присутніх звернулися Олена БОХАН та Іван ОСАДЧИЙ. Вони побажали усім незборимої віри у нашу перемогу, мирного неба та сил у підтримці наших воїнів.

Талановиті та натхненні творчі колективи, майстерні та віртуозні солісти і дуети Красненського сільського будинку культури - філії КЗ "Дубов'язівський центр культури і дозвілля" подарували глядачам незабутню зустріч з надихаючими українськими піснями, неперевершеними вишуканими танцями та зарядили атмосферою позитиву, патріотизму, єднання усіх присутніх на заході.

В підсумку було зібрано коштів на суму 18 тис. 500 грн. Всі вони будуть передані на потреби наших воїнів.

Щира подяка організаторам та учасникам благодійного концерту та усім, хто долучився до збору коштів для наших захисників! Тільки разом наближаємо перемогу! Все буде Україна!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь