Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НЕВПИННО ПІДТРИМУВАЛИ, ПІДТРИМУЄМО ТА ПРОДОВЖУЄМО ПІДТРИМУВАТИ ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ

Дата: 25.05.2023 16:35
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Україна непереможна, бо єдина у своєму прагненні перемоги над ворогом. У військових пріоритетна задача - це захист, а у цивільних – підтримка. Саме в останньому напрямі активно працює Дубов’язівська селищна рада вже понад рік.

Хорошим прикладом цього є нещодавній візит, а саме 23 травня, народного депутата України Максима ГУЗЕНКА та Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА до 211 окремого спеціалізованого штурмового батальйону, де вони передали їх командиру, підполковнику Володимиру ЛАВРИКУ 6 безпілотників (квадрокоптерів) DJI Mavic 3, які нині є незамінними на полі бою.

Найближчим часом батальйону будуть надані ще 6 таких «пташок», що стане вагомою перевагою воїнів «добра» над ворожим окупантом.

Зважаючи на критичну потребу максимально швидкого отримання нашими захисниками найнеобхідніших засобів та матеріалів на передовій, керівництво селищної ради відпрацювало чітку та ефективну модель співпраці з військовими, що дозволила оперативно забезпечувати їх всім необхідним відповідно до запитів.

Тепер трішки конкретики. У 2022 році за кошти місцевого бюджету для військових було придбано різноманітних матеріалів, технічних засобів та інструментів на загальну суму 6 млн. 150 тис. 508 грн. А саме: радіостанцій – 40 шт., супутникових телефонів – 10 шт., відеокамер – 2 шт., скоб – 2840 шт., їжаків – 10 шт., ланцюгів – 7 шт., шин – 4 шт., генераторів – 2 шт. та лісоматеріалів (деревини).

Для потреб військових також було придбано екскаватор-навантажувач CASE-851 EX-4WD, що значно полегшить роботу в облаштуванні необхідних позицій.

Крім цього, з селищного бюджету було перераховано субвенцій для забезпечення матеріально-технічної бази, придбання телекомунікаційного обладнання, бронежилетів, дизельного генератора та силового компресора на суму 1 млн. 128 тис. 100 грн.

З початку 2023 року на придбання паливо-мастильних засобів, будматеріалів, різноманітних інструментів та запчастин для автотранспорту, телекомунікаційного обладнання було виділено коштів на суму 13 млн. 302 тис. 613 грн. Сюди входять: бензин, дизпаливо – 4,7 тис. л., будматеріали: блоки – 7 шт., пластифікатор – 12 шт., акумулятори – 59 шт., шини – 244 шт., безпілотників (дронів) – 12 шт., тепловізійні приціли – 30 шт., мультимедійна техніка – 3 шт. Разом із цим, перераховано субвенцій з місцевого бюджету на придбання запчастин та будівельних матеріалів на суму 250 тис. грн.

І робота в даному напрямі не зупиняється. Навпаки, лише набирає обертів, адже в будь-який момент бронежилет може врятувати нашого воїна від смертельного осколка, тепловізор – вчасно виявити та знищити ворожих диверсантів, а дрон – скоригувати дії різних родів наших військ, щоб успішно здійснити демілітаризацію рашиської орди.

Тож спільно працюємо заради нашої перемоги!

Слава Україні! Слава її героям!

 

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь