Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДОРОГІ УЧНІ, ВИПУСКНИКИ! ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ І БАТЬКИ!

Дата: 31.05.2023 09:19
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Сьогоднішній останній день весни символізує завершення непростого для усіх нас навчального року. Багато різноманітних викликів стояло на його шляху, чимало зусиль було докладено для налагодження навчального процесу в складних реаліях нашого часу. Але всі ми не лише вистояли, а й навчилися успішно долати негаразди на шляху до єдиної мети.

Невдовзі пролунає останній дзвоник. Для більшості з вас, дорогі учні, він сповістить про початок літніх канікул. Тож бажаємо вам гарно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, сил перед початком нового етапу навчання.

Сьогодні особливий день для тих учнів, які закінчують школу. Останній дзвоник 2023 року для вас є останнім дзвоником шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. І хай ваша дорога буде мирною та спокійною, сповненою добрих та чистих емоцій.

Усі роки навчання поруч із вами були вчителі, знання та досвід яких ви пронесете через усе життя. Дякуємо Вам, шановні педагоги, бо ви не тільки навчаєте, а й формуєте у своїх вихованців духовні та моральні цінності, виховуєте патріотів України.

Це урочистий день і для батьків, бабусь, дідусів, адже разом із вами вони пройшли ще один рік шкільного життя. Цінуйте їхню любов, тепло та підтримку.

Від імені Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу висловлюємо найщиріші побажання миру, злагоди у ваших родинах та Божого благословення! Нехай цей хвилюючий дзвоник пролунає у кожному серці радісним настроєм та вірою у нашу велику перемогу!

Слава Україні!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь