Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

УВАГА! ДУБОВ’ЯЗІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА КОНОТОПСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТА ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОЇ ОЦІНКИ ОБ’ЄКТА НЕРУХОМОГО МАЙНА

Дата: 31.05.2023 10:47
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Дубов’язівська селищна рада Конотопського району Сумської області оголошує конкурс  з відбору суб’єкта оціночної діяльності  для проведення незалежної оцінки об’єкта нерухомого майна.

 

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості об’єкта нерухомого комунального майна з метою його приватизації:

Нежитлова будівля літера «А1», площею 169,9 м2, за адресою Сумська область обл., Конотопський район, с. Базилівка, вул. Шкільна, 47-Г.

Нежитлова будівля літера «А1», площею 271,0 м2, за адресою Сумська область обл., Конотопський район, с. Базилівка, вул. Шкільна, 47-В.

Нежитлова будівля літера «А1», площею 76,6 м2, за адресою Сумська область обл., Конотопський район, с. Базилівка, вул. Шкільна, 47-А.

Нежитлова будівля літера «А1», площею 42,5 м2, за адресою Сумська область обл., Конотопський район, с. Базилівка, вул. Шкільна, 47-Б.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно: подати до Дубов’язівської селищної ради Конотопського району Сумської області конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

- конкурсної пропозиції –  пропозиції учасника конкурсу щодо вартості робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку їх виконання;

- підтвердних документів: заява про участь у конкурсі; документи в яких зазначено правовий статус претендента, склад оцінювачів, які безпосередньо виконуватимуть роботи з оцінки; документи, що підтверджують право на виконання таких робіт, копія кваліфікаційного свідоцтва оцінювача та діючого посвідчення про підвищення кваліфікації оцінювача; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», свідоцтва про включення інформації до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності, виданих претенденту Фондом державного майна України;

- інформації про претендента: документів щодо практичного досвіду виконаних робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна,

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

Замовник робіт з оцінки: Дубов’язівська селищна рада Конотопського району Сумської області.

Термін виконання робіт:  протягом 5 (п’ять) календарних днів.

Платник робіт з оцінки: покупець відповідно до умов договору купівлі -продажу                    

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю:  ні.

Дата проведення конкурсу: 16.06.2023 року о 13:00 за київським часом за адресою: Конотопський район, с. Сім’янівка, вул. Центральна, 64.

Конкурсну документацію подавати в Дубов’язівську селищну раду Конотопського району Сумської області  не пізніше як за один робочий день до оголошеної дати проведення конкурсу, за адресою: Конотопський район, с. Сім’янівка, вул. Центральна, 64, до організаційно-контрольного відділу, тел 0971600133.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь