Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗАВЕРШИВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ 2022-2023 РІК У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 31.05.2023 16:20
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Сьогодні у закладах загальної середньої освіти Дубов’язівської селищної ради пролунав «останній дзвоник». Для кожного з нас цей день має своє значення. Для учнів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Складним був цей рік. Але сьогоднішні події в Україні навчили нас бути сміливими, терплячими, цінувати спілкування з рідними та близькими, а головне - любити і берегти свою Батьківщину, та відчувати гордість за те, що ми - українці.

Сьогоднішній сонячний день почався з неймовірних емоцій учнів, батьків, вчителів. Відлунало теплими словами, мелодіями пісень, щирими привітаннями свято на шкільних подвір’ях. І полинула до небес щемлива мелодія останнього дзвоника. Покликала в доросле життя наших випускників.

Незважаючи на тяжку ситуацію в нашій країні, діти старанно навчалися, впевнено йшли до своєї мети і їх старання були відзначені грамотами, зокрема, за високі досягнення у ІІ (селищному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Вчителі, котрі підготували переможців обласного етапу олімпіад та Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, відзначені подяками та грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації

Від щирого серця бажаємо вам, наші випускники, сміливо йти вперед, знайти свою життєву стежину та стати гідним громадянином України. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Нехай кожного з вас супроводжує удача, а життя наповнюється добром.

А усім учням бажаємо безпечних канікул під мирним небом, теплого сонечка, позитивних емоцій!

Дякуємо нашим славним Збройним Силам України за можливість сьогодні бути разом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь