Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«ЗІЙДІМОСЯ РОДЕ»: У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 04.06.2023 11:55
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Починаючи з 2022 року на території Дубов’язівської територіальної громади проходять благодійні заходи, ініційовані Дубов’язівським селищним головою Леонідом БІЛИКОМ та відділом культури та туризму виконавчого комітету селищної ради, з метою привернення уваги громадськості до збору коштів на підтримку Збройних Сил України. У кожному старостинському окрузі неодноразово відбувалися благодійні концерти, футбольні матчі, де кожен мав можливість зробити свій внесок у наближення нашої спільної Перемоги над ворогом. Цей рік не став винятком. І ініціатива швидко стала доброю традицією.

3 червня у смт. Дубов'язівка відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України.

У заході взяли участь Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступник селищного голови Олена БОХАН та начальник відділу культури та туризму виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Тетяна ОСАДЧА.

Звернувшись до присутніх зі словами вітань, Леонід Білик відзначив, що лише завдяки нашим захисникам ми сьогодні можемо бути тут і тому нас святий обов’язок - всіляко допомагати і підтримувати українських воїнів, котрі нищать ворога та наближають нашу перемогу.

Яскравою окрасою святкового концерту стали чудові пісенно-танцювальні номери солістів та колективів Комунального Закладу "Дубов'язівський центр культури і дозвілля". Як завжди, професійно, креативно, злагоджено і душевно. Велика вдячність організаторам та учасникам за створення тієї неповторної атмосфери єднання та патріотичного піднесення, що панувала до останніх хвилин заходу. Ви дійсно майстри своєї справи і щирі емоції усіх присутніх в залі – незаперечний тому доказ.

Окремо хочеться висловити вдячність тим, хто зробив свій маленький внесок у наближення нашої спільної Перемоги над ворогом, долучившись до збору коштів для українських захисників. Коли ми в єдності, нам під силу здолати будь-яке зло, яке посягає на нашу свободу, незалежність та територіальну цілісність. Всі зібрані від заходу кошти будуть перераховані на потреби Збройних Сил України.

Віримо і підтримуємо наших захисників! Все буде Україна!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь