Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 20.06.2023 19:58
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

Сьогодні відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Дубов’язівської селищної ради за участі селищного голови Леоніда БІЛИКА, в ході якої були розглянуті актуальні питання функціонування освітнього процесу в умовах воєнного стану та окреслені деякі ключові завдання на новий навчальний рік.

Важлива увага була приділена роботі закладів освіти у 2023-2024 році. В пріоритеті – безпека усіх учасників навчального процесу. Зважаючи на складну та неоднозначну ситуацію сьогодення, буде продовжена робота по облаштуванню найпростіших укриттів у навчальних закладах селищної ради відповідно до визначених вимог та покращення адаптаційних можливостей переходу на різних форматах навчання – від онлайн до офлайн та навпаки.

Леонід БІЛИК поспілкувався з освітянами з найбільш хвилюючих питань: благоустрою у навчальних закладах, покращення матеріально-технічної бази, поточних ремонтів, а також фінансування освітньої мережі в умовах воєнного стану в державі.

Учасники наради отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах освіти.

Крім цього, відбулось обговорення рішення Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій до протоколу №122 від 07.06.2023 «Про затвердження Рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій на тему: «Освітні втрати й освітні розриви на рівні загальної середньої освіти: вимірювання та механізми подолання». Спільно напрацьовано низку важливих завдань, що мають за мету подальшу поетапну реалізацію серед усіх учасників освітнього процесу.

Підведено підсумки плідної роботи з обдарованими дітьми у 2022-2023 навчальному році. Директор Центру дитячої та юнацької творчості Дубов’язівської селищної ради Анна ЛЕЛЮХ ознайомила присутніх із результатами діяльності та досягненнями юних талантів у різних напрямах роботи Центру.

Також говорили на нараді про підготовку та проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024», реєстрацію для проходження сертифікації педагогічних працівників, ведення персонального військового обліку у закладах освіти та виконання заходів щодо створення навчальних кабінетів та покращення матеріально-технічної бази з предмету «Захист України».

За підсумками роботи усі керівники закладів освіти отримали необхідні рекомендації та відповідні доручення згідно визначених завдань.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь