Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 20.06.2023 19:58
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Сьогодні відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Дубов’язівської селищної ради за участі селищного голови Леоніда БІЛИКА, в ході якої були розглянуті актуальні питання функціонування освітнього процесу в умовах воєнного стану та окреслені деякі ключові завдання на новий навчальний рік.

Важлива увага була приділена роботі закладів освіти у 2023-2024 році. В пріоритеті – безпека усіх учасників навчального процесу. Зважаючи на складну та неоднозначну ситуацію сьогодення, буде продовжена робота по облаштуванню найпростіших укриттів у навчальних закладах селищної ради відповідно до визначених вимог та покращення адаптаційних можливостей переходу на різних форматах навчання – від онлайн до офлайн та навпаки.

Леонід БІЛИК поспілкувався з освітянами з найбільш хвилюючих питань: благоустрою у навчальних закладах, покращення матеріально-технічної бази, поточних ремонтів, а також фінансування освітньої мережі в умовах воєнного стану в державі.

Учасники наради отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах освіти.

Крім цього, відбулось обговорення рішення Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій до протоколу №122 від 07.06.2023 «Про затвердження Рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій на тему: «Освітні втрати й освітні розриви на рівні загальної середньої освіти: вимірювання та механізми подолання». Спільно напрацьовано низку важливих завдань, що мають за мету подальшу поетапну реалізацію серед усіх учасників освітнього процесу.

Підведено підсумки плідної роботи з обдарованими дітьми у 2022-2023 навчальному році. Директор Центру дитячої та юнацької творчості Дубов’язівської селищної ради Анна ЛЕЛЮХ ознайомила присутніх із результатами діяльності та досягненнями юних талантів у різних напрямах роботи Центру.

Також говорили на нараді про підготовку та проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024», реєстрацію для проходження сертифікації педагогічних працівників, ведення персонального військового обліку у закладах освіти та виконання заходів щодо створення навчальних кабінетів та покращення матеріально-технічної бази з предмету «Захист України».

За підсумками роботи усі керівники закладів освіти отримали необхідні рекомендації та відповідні доручення згідно визначених завдань.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь