Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.06.2023 13:02
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Сьогодні відбулось чергове засідання виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради під головуванням очільника громади Леоніда БІЛИКА.

Перед початком роботи всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Попередньо ознайомившись з порядком денним та опрацювавши винесені на розгляд питання, члени виконкому розпочали свою діяльність.

Було схвалено проєкти рішень селищної ради про внесення змін до Програми соціально – економічного розвитку Дубов’язівської територіальної громади на 2023 рік» та рішення Дубов’язівської селищної ради «Про внесення змін до бюджету Дубов’язівської територіальної громади на 2023 рік»

Підтримано низку змін до рішень, а саме:

- Про внесення зміни до складу комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги населенню Дубов’язівської селищної ради затвердженого рішенням виконавчого комітету від 13.01.2021 р. № 15

- Про внесення змін до складу Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності,запобігання домашньому насильству та насильству за ознакою статі та торгівлі людьми затвердженого рішенням виконавчого комітету від 19.05.2023 р. № 86.

- Про внесення змін до персонального складу Опікунської ради при виконавчому комітеті Дубов’язівської селищної ради затвердженого рішенням виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради від 18.11.2021 р. № 233

- Про внесення змін до складу комісії щодо надання соціальних послуг на період дії надзвичайного стану або воєнного стану Комунальній Установі «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради» затвердженого рішенням виконавчого комітету від 15.02.2023 р. № 41

- Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини Дубов’язівської селищної ради» затвердженого рішенням виконавчого комітету від 18.11.2021 №212

Затверджено протокол комісії з питань щодо надання матеріальної допомоги громадянам, які проживають на території Дубов’язівської селищної ради та план основних заходів цивільного захисту Дубов’язівської селищної ради на 2023 рік.

Ряд питань стосувався діяльності КУ «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради», служби у справах дітей виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради та відділу ЖКГ, благоустрою, містобудування та архітектури виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради.

Загалом, з усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення з урахуванням змін та доповнень, які були запропоновані членами виконавчого комітету.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь