Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДУБОВ’ЯЗІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА - СЕРЕД 8-МИ ГРОМАД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКІ СТАЛИ ПАРТНЕРАМИ МІЖНАРОДНОГО ПРОЄКТУ USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 11.07.2023 15:15
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Очільник Дубов’язівської територіальної громади Леонід БІЛИК взяв участь у спільній пресконференції Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Бріджит БРІНК, віце-прем’єр-міністра з відновлення України-міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра КУБРАКОВА, керівника Проєкту USAІD «ГОВЕРЛА» Габріеля АБРАГАМА, голів обласних військових адміністрацій, селищних і сільських громад, яка пройшла у м. Київ, де відбулось підписання меморандумів про співпрацю з 15 відібраними для участі у вищевказаному проєкті громадами Сумської та Чернігівської областей.

8 громад Сумської області, в числі яких Дубов’язівська, тепер стали партнерами Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Даний проєкт допомагає Уряду України у впровадженні децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги.

Він працює у тісній координації з органами влади, передусім із Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України і Верховною Радою України. Крім того, USAID «ГОВЕРЛА» співпрацює з іншими проєктами, які фінансуються USAID, та іншими донорами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь