Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДУБОВ’ЯЗІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА - СЕРЕД 8-МИ ГРОМАД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКІ СТАЛИ ПАРТНЕРАМИ МІЖНАРОДНОГО ПРОЄКТУ USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 11.07.2023 15:15
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Очільник Дубов’язівської територіальної громади Леонід БІЛИК взяв участь у спільній пресконференції Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Бріджит БРІНК, віце-прем’єр-міністра з відновлення України-міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра КУБРАКОВА, керівника Проєкту USAІD «ГОВЕРЛА» Габріеля АБРАГАМА, голів обласних військових адміністрацій, селищних і сільських громад, яка пройшла у м. Київ, де відбулось підписання меморандумів про співпрацю з 15 відібраними для участі у вищевказаному проєкті громадами Сумської та Чернігівської областей.

8 громад Сумської області, в числі яких Дубов’язівська, тепер стали партнерами Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Даний проєкт допомагає Уряду України у впровадженні децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги.

Він працює у тісній координації з органами влади, передусім із Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України і Верховною Радою України. Крім того, USAID «ГОВЕРЛА» співпрацює з іншими проєктами, які фінансуються USAID, та іншими донорами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь