Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НАЛАГОДЖУЄМО СПІВПРАЦЮ З МІЖНАРОДНИМИ ПАРТНЕРАМИ У ПИТАННІ БЕЗПЕКИ

Дата: 28.07.2023 18:30
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Сформувати безпекове середовище у територіальній громаді – це одне з ключових завдань, яке має бути реалізоване. Цей важливий меседж був основною темою зустрічі очільника Дубов’язівської територіальної громади Леоніда БІЛИКА, фахівців Конотопського РУ ГУ ДСНС України в Сумській області з представниками Громадська Спілка «Пожежні-Рятувальники України» та представницею проєкту USAID «Говерла» HOVERLA / проєкт USAID в Україні Оленою ГУЛЕНКО, що відбулась 27 липня у головному офісі селищної ради.

В ході візиту голови Спілки Ігоря ГАСЕКА, члена правління Тараса ПОЛІЩУКА та проектного менеджера Тетяни НЕХАЙЧУК, учасники обговорили питання співпраці

Дубов’язівської територіальної громади, проєкту USAID та Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Сумській області по оновленню раніше сформованих місцевих пожежних частин та створення нових задля успішного та дієвого реагування на надзвичайні ситуації на території населених пунктів старостинських округів нашої громади.

Окремо варто відзначити ту атмосферу взаєморозуміння та відсутності незручних пауз, що панувала під час роботи учасників цієї наради. Всі чітко усвідомлювали всю важливість поставлених завдань та чудово розуміли кінцеву мету. Адже безпека людей – понад усе.

В підсумку зустрічі сторони напрацювали ряд необхідних завдань та узгодили всі важливі питання на шляху до втілення вищевказаних цілей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь