Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДТЕПЕР НЕОБХІДНУ ІНФОРМАЦІЮ З АКТУАЛЬНИХ ПРАВОВИХ ПИТАНЬ МОЖНА ЗНАЙТИ НА «WikiLegalAid»

Дата: 31.07.2023 15:47
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

З метою підвищення правової свідомості та освіченості населення, Координаційним центром з надання правової допомоги  створено довідково-інформаційну платформу правових консультацій «WikiLegalAid», яка  працює за принципом відомої онлайн-енциклопедії "Вікіпедія".

Тут Ви можете знайти необхідну інформацію з актуальних правових питань. Окрім правової інформації та посилань на чинне законодавство на платформі можна знайти також зразки документів правового характеру та посилання на судові рішення.

«WikiLegalAid» - це:

  • Систематизовано – вся інформація в базі розташована таким чином, щоб знайти консультацію за певною тематикою було зручно та легко.
  • Актуально – правові консультації постійно оновлюються; розміщена на платформі інформація включає в себе як зміни в законодавстві, так і зміни в судовій практиці.
  • Вичерпно – у правових консультаціях можна знайти вичерпну інформацію з правового питання, а також ознайомитися із суміжними темами.
  • Доступно – незалежно від того, де Ви знаходитесь (вдома, на роботі, у віддаленому районі тощо), у Вас є доступ до якісної правової інформації.

Скористатися платформою може кожен користувач мережі "Інтернет". При цьому не потрібно реєструватися чи передавати будь-які персональні дані.

Перейти за посиланням: ТУТ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь