Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВАЖЛИВІ РІШЕННЯ ПРИЙНЯТІ В ХОДІ БЕЗПЕКОВОГО ФОРУМУ З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ ДОБРОВІЛЬНОГО ПОЖЕЖНОГО РУХУ У ГРОМАДАХ

Дата: 03.08.2023 14:32
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Очільник Дубов’язівської територіальної громади Леонід БІЛИК взяв участь у безпековому форумі для громад під назвою «Створення ефективної системи управління безпекою. Розвиток добровільного пожежного руху в громадах».

Організатором заходу виступила Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» на базі Платформи “Безпека: Правопорядок” за підтримки Програми USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE) у партнерстві з Громадською спілкою «Пожежні-рятувальники України» та проєктом USAID «ГОВЕРЛА»

В ході форуму розглядалися питання створення ефективної системи управління безпекою в громадах, залучення донорського фінансування для розвитку добровольчого пожежного руху в громадах, досвід успішних практик та стратегії управління пожежною безпекою на рівні громад тощо.

Леонід Білик спільно із головою спілки «Пожежні-рятувальники України» Ігорем ГАСЕКОМ детальніше обговорили ключові аспекти формування безпекового середовища нашої громади, механізми залучення підтримки міжнародних партнерів та порядок виконання всіх умов обраних для реалізації проєктів.

В підсумку сторони напрацювали необхідний план дій з урахуванням визначених завдань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь