Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 14.08.2023 15:26
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Сьогодні на щотижневій апаратній нараді Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів виконавчих органів вже традиційно окреслено напрямки діяльності на поточний тиждень.

👨‍🏫Основний акцент – підготовка до нового 2023-2024 навчального року та формування безпекового середовища по кожному закладу соціальної сфери.

🗓📌Опалювальний сезон 2023-2024: заслухано звіти начальників відділів та директора КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» стосовно стану забезпечення твердим паливом закладів медицини, культури та освіти на цей час.

👉Незважаючи на своєчасне виконання поставлених завдань у цьому напрямі та враховуючи складність і непередбачуваність осінньо-зимового періоду, було надано ряд доручень щодо посилення роботи по виконанню вищевказаних заходів.

✔В ході роботи також обговорювали питання, що стосувалася поточної та щоденної діяльності відділів та структурних підрозділів селищної ради по кожному напрямку життєдіяльності громади.

✅За підсумками проведеної наради були надані відповідні доручення та рекомендації.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь