Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

РЕМОНТ ДОРІГ МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ: РОБОТИ РОЗПОЧАТО

Дата: 16.08.2023 16:26
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

По-перше: станом на цей час виконуються ремонтні роботи на автошляхах місцевого значення «Сім’янівка-Дубов’язівка-Курилівка-Сулими», «Дубов’язівка-Салтикове», «Тернівка-Рокитне», «Рокитне-Салтикове» та «Тернівка-Чернеча Слобода».

Виконувач робіт - ТОВ «БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС», розпорядник коштів – ДП «Дороги Сумщини». Роботи здійснюються на умовах співфінансування коштів місцевого та обласного бюджетів.

По-друге: розпочато поточний середній ремонт під’їздів до с. Романчукове, с. Вишневе та с. Дубинка. Роботи здійснюються коштом місцевого бюджету.

По-третє: всі заплановані роботи по ремонту комунальних доріг місцевого значення на території Дубов’язівської селищної ради будуть продовжуватися, тому, якщо роботи не розпочалися відразу у Вашому населеному пункті - просимо трішки набратись терпіння.

І найважливіше: звертаємось до уваги водіїв, що рухаються автошляхами, де проводяться ремонтні роботи. Будьте максимально обачними, дотримуйтесь правил дорожнього руху та стежте за тими дорожніми знаками, які знаходяться у вашому шляху.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь