Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У ЧЕРНЕЧОСЛОБІДСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ВІДБУЛИСЯ БЛАГОДІЙНІ КОНЦЕРТИ НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 21.08.2023 19:59
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

💙💛19 серпня у Чернечослобідському сільському будинку культури – філії Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» та Тернівському сільському клубі - філії Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» з нагоди 32-ї річниці Незалежності України пройшли благодійні концерти на підтримку ЗСУ.

👉Участь в заходах взяли Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК та староста Чернечослобідського старостинського округу Сергій ТРИГУБ.

✅Започаткована понад рік тому, ця традиція подібних заходів на території нашої громади вже стала знаковим явищем і дає можливість кожному долучитися до великої спільної справи сьогодення.

👏Талановиті та натхненні творчі колективи, майстерні та віртуозні солісти і дуети Чернечослобідського та Тернівського закладів культури подарували глядачам незабутню зустріч з надихаючими українськими піснями, неперевершеними вишуканими танцями та зарядили атмосферою позитиву, патріотизму, єднання усіх присутніх на заході.

👍Окремо варто відзначити творчу індивідуальність кожної з концертних програм. Організатори і учасники дійства доклали немалих зусиль та показали високий рівень майстерності у підготовці кожного з номерів, за що їм безмежна вдячність.

💰В підсумку було зібрано 25 тис. 705 грн. (у Чернечій Слободі: 16 тис. 135 грн., у Тернівці: 9 тис. 570 грн.). Всі ці кошти будуть перераховані на потреби наших оборонців.

👏👍🇺🇦Дякуємо усім, хто долучився до збору коштів для українських захисників! Разом ми – непереможна сила, котра стане надійною опорою воїнів нашої рідної України.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь