Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У ЧЕРНЕЧОСЛОБІДСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ВІДБУЛИСЯ БЛАГОДІЙНІ КОНЦЕРТИ НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 21.08.2023 19:59
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

💙💛19 серпня у Чернечослобідському сільському будинку культури – філії Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» та Тернівському сільському клубі - філії Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» з нагоди 32-ї річниці Незалежності України пройшли благодійні концерти на підтримку ЗСУ.

👉Участь в заходах взяли Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК та староста Чернечослобідського старостинського округу Сергій ТРИГУБ.

✅Започаткована понад рік тому, ця традиція подібних заходів на території нашої громади вже стала знаковим явищем і дає можливість кожному долучитися до великої спільної справи сьогодення.

👏Талановиті та натхненні творчі колективи, майстерні та віртуозні солісти і дуети Чернечослобідського та Тернівського закладів культури подарували глядачам незабутню зустріч з надихаючими українськими піснями, неперевершеними вишуканими танцями та зарядили атмосферою позитиву, патріотизму, єднання усіх присутніх на заході.

👍Окремо варто відзначити творчу індивідуальність кожної з концертних програм. Організатори і учасники дійства доклали немалих зусиль та показали високий рівень майстерності у підготовці кожного з номерів, за що їм безмежна вдячність.

💰В підсумку було зібрано 25 тис. 705 грн. (у Чернечій Слободі: 16 тис. 135 грн., у Тернівці: 9 тис. 570 грн.). Всі ці кошти будуть перераховані на потреби наших оборонців.

👏👍🇺🇦Дякуємо усім, хто долучився до збору коштів для українських захисників! Разом ми – непереможна сила, котра стане надійною опорою воїнів нашої рідної України.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь