Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВЕНЬКИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС ПОПОВНИТЬ АВТОПАРК ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НАШОЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.08.2023 18:30
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

📌22 серпня Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК спільно із начальником відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрієм БІЛАНОМ взяли участь у офіційній передачі цих важливих транспортних засобів Сумською обласною військовою адміністрацією громадам.

💰Даний автобус був придбаний за кошти місцевого бюджету за умови співфінансування з державним бюджетом по формулі 50/50. Загальна його вартість становить 3 млн. грн.

🚐Він здійснюватиме підвезення дітей Салтиківського старостинського округу до опорного навчального закладу у смт. Дубов’язівка.

✅Як відзначив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ, всі разом ми зробили важливу справу для наших діточок, щоб вони відчували себе захищеними, оточеними любов’ю і турботою. «Військові охороняють їх життя і безпеку на фронті, а ми разом із громадами та освітянами доклали максимум зусиль, щоб учнівський шлях до знань був доступний та безпечний», - наголосив він.

🤝Окрема вдячність за сприяння у придбанні такої необхідної техніки напередодні нового навчального року народному депутату України Максиму ГУЗЕНКУ.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь