Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРИВІТАННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ 32-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.08.2023 08:00
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

🇺🇦32-й рік поспіль наша держава відзначає головне національне свято – День Незалежності. Це свято стало можливим завдяки багатьом поколінням українців, які упродовж століть боролись за право жити та бути господарями на рідній землі. На жаль, нині Україна продовжує відстоювати свою свободу і незалежність, проливаючи кров найкращих синів і дочок у жорстокій війні з окупантом.

🇺🇦🤝Але попри труднощі, ми перебуваємо в єдності. Єдності поглядів, цілей та моральних орієнтирів. Віра в наше світле майбутнє зміцнена зараз як ніколи. Ми стискаємо кулаки, з гідністю долаємо труднощі, і ніколи не здаємося і не відступаємо.

😔Покоління українців боролися за волю та незалежність, віддаючи найцінніше - життя. Тому ми шануємо кожного, хто зараз боронить рідну землю від ворога та схиляємо голову перед пам’яттю усіх українських воїнів-лицарів, волонтерів, мирних мешканців, які своїм життям заплатили за нашу незалежність.

🇺🇦Бажаю вам, шановні жителі Дубов’язівської територіальної громади, завжди вірити у власні сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє й всіх тих, хто боронить її незалежність зараз! Миру, злагоди, достатку, щедрої долі, успіху у всіх починаннях заради процвітання нашої незалежної держави!

🇺🇦Слава захисникам та захисницям України!

🇺🇦Слава Україні!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь