Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 25.08.2023 14:58
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

З нагоди Дня Державного Прапора України у смт. Дубов’язівка та с. Чернеча Слобода відбулися урочистості за участі Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, заступника селищного голови Олени БОХАН, старости Чернечослобідського старостинського округу Сергія ТРИГУБА, голови ветеранів Дубов’язівської селищної ради Григорія ЛІНЧАКА, працівників закладів культури, освіти та місцевих мешканців.

Заходи розпочалися з хвилини мовчання за полеглими українцями внаслідок збройної агресії рф проти України.

Урочисте підняття державного прапора здійснили Леонід БІЛИК та Григорій ЛІНЧАК. У мить, коли здіймається і майорить Прапор України та звучить Державний Гімн – відчувається піднесення, яке сповнює наші серця гордістю за рідну країну.

Учасники художньої самодіяльності виконали чудові патріотичні пісенні композиції та танцювальні номери. Окрема вдячність організаторам урочистостей за чудову пророблену роботу.

Державний прапор вважається одним з найшанованіших символів кожної нації, він втілює національну гідність та честь, а також відображає традиції формування державності.

З цим символом Український народ утвердив свою державність, соборність і самостійність, з ним українці йшли на захист своїх прав та свобод під час Революції Гідності, під цим символом сьогодні наші воїни захищають рідну землю від окупантів на Сході України.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь