Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗАВЕРШИЛА РОБОТУ 36 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 25.08.2023 18:15
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

📌В ході засідання 36 сесії 8 скликання депутатів селищної ради під головуванням очільника Дубов’язівської територіальної громади Леоніда БІЛИКА було прийнято низку важливих рішень.

😔Перед початком роботи усі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

👉Згідно порядку денного першими розпочали свою роботу постійні комісії, які на спільному засіданні розглянули та обговорили кожен з проєктів рішень.

✅Депутатами було схвалено створення комунального підприємства «Благоустрій» Дубов’язівської селищної ради та затверджено селищну цільову програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2023 рік.

✅Підтримано внесення змін до комплексної програми «Освіта Дубов’язівської селищної ради на 2022-2024 роки», програми «Благоустрій населених пунктів Дубов’язівської селищної ради на 2023 рік», Комплексної селищної програми «Правопорядок на 2022-2025 роки» та викладення їх в новій редакції згідно чинних норм.

✔Також ряд ключових змін було внесено до програми соціально-економічного розвитку селищної ради та бюджету відповідно до вищевказаних програм.

👉Крім цього, було затверджено фактичну мережу шкіл,класів, дошкільних груп та території обслуговування закладів освіти Дубов’язівської селищної ради на 2023 – 2024 навчальний рік, заслухано доповідь про хід виконання програм житлово-комунального господарства, благоустрою, містобудування та архітектури селищної ради за 1 півріччя 2023 року та прийнято низку земельних питань.

🔖Повний перелік рішень сесії та результати поіменного голосування буде опубліковано на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь