Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НА ТЕРИТОРІЇ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ПОЛЕГЛИХ ЗЕМЛЯКІВ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ

Дата: 29.08.2023 15:09
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Зараз, як і 9 років тому, захисники України борються за нашу свободу, віддаючи найцінніше, що мають - своє життя. Це день пам’яті Героїв, котрі дали нам можливість жити. Котрі боролися за світле майбутнє свого народу.

Сьогодні в усіх старостинських округах селищної ради відбулись заходи пам’яті, в ході яких керівництво, працівники селищної ради, старостинських округів, закладів культури, освіти та всі небайдужі мешканці вшанували полеглих Героїв хвилиною мовчання та поклали квіти до могил та пам’ятних знаків земляків, які віддали свої життя за Україну.

Вічна пам’ять і вічний спокій захисникам і захисницям України, які поплатилися найціннішим – життям, боронячи терени нашої держави і відвойовуючи свою землю у агресора.

Завдяки їм ми продовжуємо жити, а наша країна зберігає незалежність. Ми ніколи не забудемо їхній подвиг! Нехай душі захисників знайдуть вічний спокій Слава українським воїнам!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь