Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

МИСТЕЦЬКИЙ ВІЗИТ ВЕЛИКОЇ СПРАВИ: У С. СНІЖКИ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ЗА УЧАСТІ ГОСТЕЙ ІЗ ШПОТІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 28.08.2023 20:34
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Нещодавно творчі колективи та солісти Шпотівського сільського будинку культури – філії Комунального закладу «Дубов’язівський центр культури і дозвілля» відвідали Чернечослобідський старостинський округ з яскравою та насиченою концертною програмою для мешканців села Сніжки, метою якої був збір коштів на підтримку Збройних Сил України.

👍Це одне з тих чудових починань у мистецьких заходах нашої громади, яке зі щирістю в серцях відкликається беззаперечно і схвально.

👉З вітальним словом до присутніх звернулися Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК та староста Чернечослобідського старостинського округу Сергій ТРИГУБ. Вони подякували учасникам свята, мешканцям та гостям села за добру справу – допомогу нашим захисникам.

👏Талановиті аматори сцени подарували глядачам незабутню зустріч з надихаючими українськими піснями, неперевершеними вишуканими танцями та зарядили атмосферою позитиву, патріотизму, єднання усіх присутніх на заході.

💰В підсумку було зібрано 7740 грн. та 2 долари США. Окремо хочеться підмітити, що немає великих чи малих сум коштів, що потрапляють до скриньки, є лише одна єдина ціль кожного з нас – це перемога і кожна гривня чи долар чи євро мають ту саму вагу, що і золотий злиток, адже йдуть на велику справу.

👏Щира вдячність організаторам та учасникам благодійного концерту, кожному, хто долучився до збору коштів для наших захисників! Адже тільки спільно ми наближаємо Перемогу!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь