Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ОСВІТЯНИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАЛИ ЗІБРАЛИСЯ НА СЕРПНЕВИЙ ФОРУМ «АДАПТАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ДО РОБОТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

Дата: 31.08.2023 14:35
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

👉У його роботі взяли участь Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступник селищного голови Олена БОХАН, начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрій БІЛАН, регіональний координатор Північно-Східної України освітньої цифрової платформи «Едді» Віталій МІРОШНИЧЕНКО, поліцейський офіцер громади Олег ДОМНІЦЕН, провідний інспектор Конотопського районного управління ДСНС Володимир БОРУТА, керівники та педагогічні працівники закладів освіти Дубов’язівської селищної ради.

✅Леонід БІЛИК привітав освітян із початком нового навчального року та побажав сил і натхнення нести розумне, добре, вічне в нелегких воєнних буднях.

✅Начальник відділу освіти Юрій БІЛАН підсумував діяльність закладів освіти протягом 2022-2023 навчального року та окреслив завдання на 2023-2024 навчальний рік.

🧾✔Оскільки і під час війни, і після її завершення головним завданням освітньої галузі є і буде забезпечення якості освіти на всіх рівнях, перехід шкіл на електронне діловодство є вагомим кроком на шляху спрощення та автоматизації управлінських та освітніх процесів у закладах загальної середньої освіти.

Регіональний координатор Північно-Східної України освітньої цифрової платформи «Едді» Віталій МІРОШНИЧЕНКО ознайомив учасників форуму з платформою дистанційної освіти.

👩‍💻Про особливості роботи школи в дистанційному форматі розповіла директор Землянського НВК Людмила ПРОЧУХАН.

👨‍🚒👮‍♂️Питання безпеки під час війни – одне з найважливіших. Безпека належить до базових людських потреб і є потребою дефіциту. Це означає, що доки дитина не почувається безпечно, вона не може належно дбати про потреби вищого порядку - соціальні та духовні. Питання безпеки дітей в умовах воєнного стану розкрили поліцейський офіцер громади Олег ДОМНІЦЕН та інспектор ДСНС Володимир БОРУТА.

😊😔Воєнні події, які відбуваються в Україні, є стресом для всіх учасників освітнього процесу. Як виробляти навички стресостійкості та працювати з дітьми в умовах війни - про це учасники форуму дізналися від соціального педагога Дубов’язівського ліцею Альона ЛИСЕНКО.

👩‍🏫Про перешкоди, виклики та досягнення у роботі з обдарованими дітьми під час війни розповіла педагог-організатор Гружчанського НВК Аліна ЯНКУ.

👏📜У процесі роботи форуму грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Конотопської районної державної адміністрації, відділу освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради отримали педагоги, які продемонстрували значні досягнення у сфері освіти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь