Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ СПІЛЬНА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 05.09.2023 08:45
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

🔖Вже традиційно в перший понеділок місяця на спільній апаратній нараді за участі керівництва селищної ради, начальників відділів, керівників структурних підрозділів та старост старостинських округів обговорили стан виконання справ по кожному напрямку життєдіяльності громади та окреслили план роботи на найближчі тижні з урахуванням потреб та пропозицій.

😔Перед початком засідання всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

💬Прозвітували про стан епідеміологічної ситуації на території Дубов’язівської територіальної громади представники Конотопського відділу ДУ «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України». Вони відзначили плідну співпрацю із селищною радою у вирішенні важливих питань по контролю за недопущенням поширення спалахів різного роду інфекційних та інших хвороб, що дозволяє вчасно виявляти та локалізовувати їх на початковому етапі без шкоди населенню. Як приклад, значне зменшення випадків ГРВІ серед мешканців громади у порівнянні з 2022 роком та майже відсутня кількість ускладнень, спричинених подібними хворобами.

⚒🔥Також детально опрацьовано в ході наради питання благоустрою населених пунктів та підготовки закладів соціальної сфери до опалювального сезону 2023-2024 рр.

👉Наразі забезпечення твердим паливом вищевказаних об’єктів складає 90-95%. Проаналізовано стан забезпечення генераторами та відповідними паливо-мастильними матеріалами об’єктів медичної сфери, централізованого водопостачання, закладів освіти та соціальної сфери. Взято на особистий контроль питання своєчасної комунікації щодо реагування на позаштатні ситуації як перед початком опалювального сезону, так і під час його проходження.

✔Крім цього, додатково було напрацьовано ряд заходів, які передбачають чітку взаємодію старостинських округів та селищної ради.

✅В підсумку наради кожен структурний підрозділ та відділ отримав необхідні рекомендації згідно поставлених завдань.

 

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь