Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 22.09.2023 18:43
Кількість переглядів: 71

Фото без опису
🔖В ході чергового засідання виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради під головуванням очільника громади Леоніда БІЛИКА було розглянуто та погоджено ряд важливих рішень.
😔Перед початком роботи всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
👉Попередньо ознайомившись з порядком денним та опрацювавши винесені на розгляд питання, члени виконкому розпочали свою діяльність.
✅Зокрема, було схвалено внесення змін до програми соціально-економічного розвитку та бюджету. Підтримано рішення щодо програми підвищення стійкості територіальних громад до кризових ситуацій, стан обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Дубов’язівської селищної ради, продовження договору про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів в межах населених пунктів Дубов’язівка та Сім’янівка і затверджено план роботи виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради на ІV квартал 2023 року.
👍Також прийнято низку рішень у сфері соціального захисту населення, що стосувались надання безоплатних, платних та диференційованих послуг громадянам та сім’ям СЖО відділеннями Комунальної Установи «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради».
✔Повний перелік рішень засідання буде додатково опубліковано на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради.
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь