Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ 38 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 25.09.2023 19:50
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Сьогодні під головуванням очільника громади Леоніда БІЛИКА відбулось засідання 38 сесії 8 скликання депутатів селищної ради.

Перед початком роботи всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять співвітчизників, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України.

Розпочинаючи засідання, слово до виступу було надано очільнику Конотопської окружної прокуратури Олександру ВАСИЛЬКІВСЬКОМУ, який прозвітував про діяльність Конотопської окружної прокуратури щодо стану законності на території Конотопського району за 6 місяців 2023 року, ознайомив усіх присутніх із останніми нововведеннями у антикорупційному законодавстві, зокрема, щорічному декларуванні доходів та висловив чіткі сподівання на подальшу плідну співпрацю правоохоронних органів та місцевої влади у питанні недопущення проявів сепаратизму, захисту територіальної цілісності нашої держави та формування безпекового середовища як на рівні громади, так і району та області.

Також перед присутніми виступили представники Конотопської філії Сумського обласного центру зайнятості, які у форматі ознайомлення розповіли про нові та вже діючі компенсаційні програми для роботодавців.

Далі свою роботу розпочали постійні комісії, які на спільному засіданні розглянули та обговорили кожен з проєктів рішень.

В ході сесії депутатами було затверджено структуру комунального підприємства «Благоустрій» Дубов’язівської селищної ради та внесення змін до структури і штатної чисельності закладів освіти Дубов’язівської селищної ради, схвалено селищну Програму підтримки військовослужбовців, членів сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які брали участь у захисті України від збройної агресії російської федерації на 2023-2024 роки, а також підтримано внесення змін до селищної Програми соціального захисту окремих категорій населення селищної ради на 2023 рік.

Одноголосно підтримано рішення про організацію харчування в закладах освіти Дубов’язівської селищної ради на період дії правового режиму воєнного стану та Програму підвищення стійкості Дубов’язівської селищної територіальної громади до кризових ситуацій, викликаних припиненням надання чи погіршенням якості важливих для їх життєдіяльності послуг або припиненням здійснення життєво важливих функцій на 2023 рік.

Ще низка питань стосувалася затвердження документації з землеустрою.

Повний перелік рішень сесії та результати поіменного голосування будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради.

Загалом, робота сесії пройшла плідно та злагоджено, а по кожному з питань були прийняті відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь