Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СБУ та НАБУ викрили на хабарництві очільника райсуду на Одещині

Дата: 01.10.2023 08:10
Кількість переглядів: 86

Фото без опису
Служба безпеки спільно з Національним антикорупційним бюро викрили виконувача обовʼязків голови одного з районних судів Одещини, який вимагав гроші за «правильне» судове рішення.
В обмін на хабар посадовець обіцяв місцевому жителю забезпечити позов та витребувати документи у цивільній справі.
Правоохоронці викрили керівника суду «на гарячому»: після одержання хабара та прийняття «обіцяного» рішення на користь зацікавленої сторони.
Наразі вирішується питання щодо повідомлення голові райсуду про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).
Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину. Зловмиснику загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна.
Комплексні заходи з викриття корупції проводили за процесуального керівництва Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора.
 
Джерело: https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/posts/pfbid02HFAZzgHEBFnZK2MgjVnvQpej4ei3LnTUNYeefXTcvoKaoxQwMxCtmYoQDQ3PimaVl

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь