Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«ВЧИТЕЛЬ ТВОРИТЬ НАЙБІЛЬШЕ БАГАТСТВО СУСПІЛЬСТВА – ЛЮДИНУ»

Дата: 01.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 102

Фото без опису
🍁З нагоди професійного свята, яке ми щорічно відзначаємо у першу неділю жовтня, велика та дружня освітянська родина Дубов’язівської територіальної громади приймала щирі вітання від Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА та заступників селищного голови Наталії ГАРЯЧОЇ і Олени БОХАН.
 
🤝Керівники громади подякували вчителям за самовіддану роботу, швидку адаптацію до роботи в умовах військового часу, креативний підхід до навчального процесу та ефективні уроки, самовідданість своїй професії і побажали усім міцного здоров’я, успіхів, миру та злагоди в родинах, вдячності та поваги вихованців.
 
✅За сумлінну працю, професіоналізм, зразкове виконання свої службових обов’язків кращі педагоги були відзначені грамотами селищної ради.
 
💙💛Шановні освітяни! Нехай же кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен урок, даний Вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них!
 
🇺🇦Зі святом!
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь