Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НЕЗЛАМНІ УКРАЇНСЬКІ ЗАХИСНИКИ ВІДЗНАЧЕНІ ВИСОКИМИ НАГОРОДАМИ ЗА ГЕРОЇЗМ

Дата: 01.10.2023 14:02
Кількість переглядів: 118

Фото без опису
З нагоди Дня захисників та захисниць України за участі народного депутата України Михайла АНАНЧЕНКА, командира 211 окремого спеціального батальйону підполковника Володимира ЛАВРИКА, Сумського міського голови Олександра ЛИСЕНКА, Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, депутатів Сумської обласної ради Олександра СЛЮСАРА та Олексія РОМАНЬКО відбулось нагородження військовослужбовців високими нагородами та відзнаками за мужність та героїзм в боях проти російських загарбників.
 
Очільник громади Леонід БІЛИК передав Володимиру ЛАВРИКУ прапор батальйону, який відтепер стане символом натхнення і мотивації для хлопців. В свою чергу, командир подякував керівництву та всій Дубов’язівській територіальній громаді за надану допомогу, підтримку та сприяння у забезпеченні для виконання важливих бойових завдань і вручив селищному голові відповідні подяки.
 
Висловлюємо безмежну вдячність Захисникам і Захисницям, які нас захищають! Нехай Покров Пресвятої Богородиці охороняє і зберігає життя кожного з вас!
 
Сил і наснаги всім, хто зараз в строю.
Вічна памʼять полеглим…
Слава Героям!
Слава Україні!
 
Фото без опису
Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь