Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«НА КРИЛАХ ДОЛІ»: У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ ЗА УЧАСТІ ЗАСЛУЖЕНОЇ АРТИСТКИ УКРАЇНИ ОЛЕНИ БІЛОКОНЬ

Дата: 02.10.2023 15:10
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

За сприяння депутата Сумської обласної ради Володимира ГОРОХА у співпраці з керівництвом селищної ради у смт. Дубов’язівка відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України за участі заслуженої артистки України Олени БІЛОКОНЬ (Олена Білоконь)

До заходу долучилися не лише мешканці селища, а й інших прилеглих сіл громади.

Маючи від природи пісенний дар, народна співачка з перших секунд зачарувала усіх присутніх неймовірним виконанням душевних та таких близьких серцю кожного музичних композицій. Народна улюблениця відразу віднайшла незримий зв’язок з глядачами і до кінця заходу просто духовно зріднилася з ними.

Ключовий аспект – живе спілкування між виконанням пісень. Люди, затамувавши подих, слухали пані Олену, слухали її короткі життєві історії, її відчуття, переживання, її радість і сум. Вона підбадьорювала та надихала і саме ця людяність і відкритість знаходила відгук у серцях глядачів. Вона є мистецьким надбанням нашого народу і її пісня живе серед нього.

В підсумку програми, очільник громади Леонід БІЛИК подякував Олені БІЛОКОНЬ за прекрасні надихаючі пісні, які створили натхненно-патріотичну атмосферу концерту та подарував на згадку про нашу громаду картину юної учасниці любительського об'єднання з образотворчого мистецтва "Самоцвіт" КЗ «Дубов’язівська публічна бібліотека» Юлії ЗОЗУЛІ під назвою «Конотопська відьма». Адже саме легендарна однойменна відьма є нашим символом безстрашності перед ворогом навіть у найважчі часи.

Під час концерту кожен міг долучитися до збору коштів на підтримку українських захисників. В підсумку було зібрано 7 235 грн. Ця сума буде використана на підтримку Збройних Сил України.

Щира вдячність усім і кожному, хто долучився до великої справи наближення нашої перемоги!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь