Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«НА КРИЛАХ ДОЛІ»: У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ ЗА УЧАСТІ ЗАСЛУЖЕНОЇ АРТИСТКИ УКРАЇНИ ОЛЕНИ БІЛОКОНЬ

Дата: 02.10.2023 15:10
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

За сприяння депутата Сумської обласної ради Володимира ГОРОХА у співпраці з керівництвом селищної ради у смт. Дубов’язівка відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України за участі заслуженої артистки України Олени БІЛОКОНЬ (Олена Білоконь)

До заходу долучилися не лише мешканці селища, а й інших прилеглих сіл громади.

Маючи від природи пісенний дар, народна співачка з перших секунд зачарувала усіх присутніх неймовірним виконанням душевних та таких близьких серцю кожного музичних композицій. Народна улюблениця відразу віднайшла незримий зв’язок з глядачами і до кінця заходу просто духовно зріднилася з ними.

Ключовий аспект – живе спілкування між виконанням пісень. Люди, затамувавши подих, слухали пані Олену, слухали її короткі життєві історії, її відчуття, переживання, її радість і сум. Вона підбадьорювала та надихала і саме ця людяність і відкритість знаходила відгук у серцях глядачів. Вона є мистецьким надбанням нашого народу і її пісня живе серед нього.

В підсумку програми, очільник громади Леонід БІЛИК подякував Олені БІЛОКОНЬ за прекрасні надихаючі пісні, які створили натхненно-патріотичну атмосферу концерту та подарував на згадку про нашу громаду картину юної учасниці любительського об'єднання з образотворчого мистецтва "Самоцвіт" КЗ «Дубов’язівська публічна бібліотека» Юлії ЗОЗУЛІ під назвою «Конотопська відьма». Адже саме легендарна однойменна відьма є нашим символом безстрашності перед ворогом навіть у найважчі часи.

Під час концерту кожен міг долучитися до збору коштів на підтримку українських захисників. В підсумку було зібрано 7 235 грн. Ця сума буде використана на підтримку Збройних Сил України.

Щира вдячність усім і кожному, хто долучився до великої справи наближення нашої перемоги!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь