Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРОЙШЛА ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 16.10.2023 11:26
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

✅В ході щотижневої апаратної наради Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів селищної ради детально обговорили початок опалювального сезону в межах Дубов’язівської територіальної громади в розрізі кожного напрямку відповідної діяльності: забезпечення твердим паливом кожного закладу соціальної сфери, навчального закладу, ФАПу, будинку культури та адмінприміщень старостинських округів, усунення виявлених недоліків, якщо такі є, під час початку опалювальних робіт, завершення усіх відповідних ремонтних робіт з наступним запуском відповідного обладнання в роботу тощо.

👉Було заслухано звіти начальників кожного відділу, підрозділу та установи щодо стану вищеперерахованих завдань та окреслено ряд ключових дій на поточний тиждень з першочерговим їх урахуванням.

❗Леонід БІЛИК наголосив на безумовному виконанні усіх необхідних дій з метою недопущення зриву опалювального сезону, який вже розпочався.

🔖Також в ході роботи обговорювалися питання, що стосувалися поточної та щоденної діяльності відділів та структурних підрозділів селищної ради по кожному напрямку життєдіяльності громади.

👉За підсумками проведеної наради очільником громади були надані відповідні доручення та рекомендації.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь