Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ РОЗШИРЕНА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 23.10.2023 18:43
Кількість переглядів: 97

Фото без опису  Фото без опису

📅В ході щомісячної спільної апаратної наради Дубов'язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з начальниками відділів, керівниками структурних підрозділів виконавчих органів та старостами старостинських округів підбито підсумки роботи за минулий місяць та окреслено низку ключових завдань на найближчі тижні.

👉Очільник громади заслухав звіти старост щодо початку та ходу опалювального сезону у закладах соціальної сфери, благоустрою територій, роботи з громадянами та ряду поточних питань робочого характеру.

✅Кожне з питань, що потребувало нагального вирішення, опрацьовували спільно з відповідними фахівцями відділів і підрозділів селищної ради та його за результатами надавали відповідні роз'яснення та рекомендації.

✔За підсумками наради її учасники отримали вичерпні відповіді на хвилюючі питання, а окремі виконавці отримали ряд важливих доручень від селищного голови.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь