Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

🇺🇦ПРАЦЮЄМО, ПЕРЕМАГАЄМО! 🤝НАЛАГОДЖЕННЯ ЗВ’ЯЗКІВ З НОВИМИ ПАРТНЕРАМИ

Дата: 25.10.2023 14:00
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

🔖З метою налагодження співпраці Дубов’язівську селищну раду відвідали представники Сумського осередку БО “Благодійний фонд “РОКАДА”.

✅В ході зустрічі з Дубов’язівським селищним головою Леонідом БІЛИКОМ, керучим справами (секретарем) виконавчого комітету селищної ради Тетяною МАШАЙ, в.о. начальника відділу соціального захисту населення Анжелою ГЛАЗЕНКО, директором КУ «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради» Аллою ЯРОВОЮ, начальником служби у справах дітей Людмилою ГАМАН та проєктною менеджеркою Ольгою БУДЕЙЧУК були напрацьовані позитивні рішення у сфері соціальної та юридичної підтримки окремих категорій населення нашої громади, благодійної допомоги , підтримки постраждалих від насильства, захисту прав внутрішньо переміщених осіб та психологічної підтримки тим, хто її потребує.

👉Були озвучені конкретні пропозиції по ключових напрямах соціальної діяльності у нашій громаді та налагоджені шляхи їх подальшої реалізації.

☝️Також обговорили питання втілення деяких молодіжних ініціатив в життя за підтримки саме Фонду. Заплановано найближчим часом провести спільну зустріч з представниками молодіжної ради Дубов’язівської громади, де буде визначено фінальний результат реалізації проєкту з урахуванням усіх пропозицій та зауважень молоді.

🤝👍Загалом, зустріч пройшла надзвичайно конструктивно та плідно, а результати – дуже позитивні.

🇺🇦💪Нові зв’язки – це нові можливості для тих наших мешканців, хто їх дійсно потребує і ми не зупиняємось на досягнутому, рухаючись вперед.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь