Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

УКРАЇНСЬКИМ ЗАХИСНИКАМ ПЕРЕДАНО АВТОМОБІЛЬ, ПРИДБАНИЙ ЗА КОШТИ СІЛЬГОСППІДПРИЄМСТВ В’ЯЗІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 26.10.2023 10:01
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Завдяки активній взаємодії місцевих агропідприємств, що здійснюють свою діяльність на території В’язівського старостинського округу, а саме: ТДВ «Конотопагропостач» (директор Польовик Юрій Васильович), ТОВ «Агрофірма «Козацька» (голова Гала Віктор Григорович), СФГ «Надія» (заст. голови Синявський Микола Іванович), СТОВ «Світоч» (директор Бойко Ігор Анатолійович), ФГ «Весна-2012» (голова Луговий Віталій Олександрович), ФГ «Зенченко» (директор Зенченко Сергій Анатолійович) та ТОВ «Юрівка» (директор Білогай Петро Федорович), було зібрано кошти, придбано та передано пікап для наших захисників.

Командир бригади Володимир ЛАВРИК особисто прийняв авто та подякував підприємцям за незмінну підтримку у забезпеченні військових необхідним матеріальним спорядженням та транспортом задля успішного виконання поставлених бойових завдань на передовій.

Окремо варто відзначити, що аграрії Дубов’язівської територіальної громади були і залишаються активною силою підтримки українських воїнів, регулярно здійснюючи вагомі ініціативи допомоги Збройним Силам України.

Прикладом є сільськогосподарські підприємства Салтиківського старостинського округу, завдяки коштам яких придбано вантажний автомобіль МАЗ та автобус. Також 2 авто (пікапи) через Конотопський ТЦК та СП вже передано нашим хлопцям від СФГ «Віталія» (керівник Думенко Володимир Петрович, Чернечослобідський старостинських округ) та ТОВ «Весна-Агро» (директор Худенко Микола Борисович, Красненський старостинських округ).

Наразі ще зібрано необхідні кошти і буде закуплено авто для військових місцевими агропідприємцями Чернечослобідського, Гружчанського та Красненського старостинських округів. І робота в цьому напрямі не зупинятиметься аж до самої нашої перемоги над окупантом!

Щира вдячність усім і кожному, хто підтримує наші Збройні Сили у знищенні ненависного агресора та вигнання його з української землі.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь