Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

❗УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 25.11.2023 08:10
Кількість переглядів: 88

Фото без опису
✅З метою запровадження в умовах воєнного стану додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива, Кабінет Міністрів України погодився з пропозицією Міністерства соціальної політики стосовно реалізації протягом опалювального сезону 2023-2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива (далі - експериментальний проект) та затвердив Порядок реалізації протягом опалювального сезону 2023-2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива.
 
💬Тож інформуємо одержувачів пільг/житлових субсидій на придбання твердого пічного побутового палива про необхідність до 1 грудня 2023 р. у зручний спосіб звернутися до 👉відділу «Центр надання адміністративних послуг» за адресою: с. Сім’янівка, вул. Центральна, 64👈 або 👉до старости чи працівників Вашого старостинського округу👈 для отримання грунтовних роз’яснень, написання відповідних заяв для подальшого отримання додаткової підтримки на придбання твердого пічного побутового палива в опалювальному сезоні 2023-2024 років за рахунок коштів партнерів.
 
❗При собі мати паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків, а також документи членів сім’ї, на яких поширюється пільга та членів сімей осіб із складу домогосподарства одержувача житлових субсидій, доходи яких враховуються під час призначення житлової субсидії.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь