Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

З НАЙЩИРІШОЮ ВДЯЧНІСТЮ, ГОРДІСТЮ І ШАНОЮ ВІТАЮ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ - СВЯТОМ, ЯКЕ ВОІСТИНУ ВЖЕ СТАЛО ВСЕНАРОДНИМ!

Дата: 06.12.2023 08:50
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

З початку війни й надто в перші дні повномасштабного вторгнення ви стали для всього нашого народу надійним щитом на шляху ворога, який прийшов на українську землю, аби знищити наше майбутнє.

Ви продемонстрували небачену у світі військову винахідливість, професійність, силу духу та стійкість, які допомогли зробити неможливе – спинити багаточисельне вороже військо та завдати йому непоправних втрат. Учора – юристи, професійні військові, освітяни, судові охоронці, менеджери. Сьогодні – могутнє військо, яке є зразком для найсильніших армій світу.

Саме ви довели всьому світові, що відвага, самопожертва й непереможний характер – це вірна ознака українського війська як у часи відважних козаків, так і сьогодні.

Я вдячний кожному та кожній, хто у складі українського війська непохитно боронить кожен сантиметр української землі, щоденно вступаючи в запеклі бої з ворогом.

Бажаю всім українським воїнам якнайшвидше повернутися з Перемогою додому, живими та неушкодженими!

Вічна шана усім синам та донькам України, хто віддав свої життя в боротьбі за українську незалежність. Їхній подвиг назавжди в наших серцях!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні

З повагою,

Дубов’язівський селищний голова Леонід Білик


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь