Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

В ЄДИНОМУ РИТМІ

Дата: 07.12.2023 20:32
Кількість переглядів: 89

Фото без опису
6-7 грудня працівниками закладів культури Дубов’язівської селищної ради була проведена благодійна загальноселищна акція «Я підтримую ЗСУ» з нагоди Дня Збройних Сил України, метою якої був збір коштів на підтримку наших захисників.
 
Зважаючи, що на ці дні припав ще ряд свят, а саме День Миколая (що за новоюліанським календарем тепер) та Всесвітній день української хустки, працівники культури майстерно використали цю чудову можливість, щоб долучити людей до наших славних споконвічних традицій. Адже наша українська хустка віддавна була оберегом у сім’ї, символом злагоди та любові, а прославляти Святого Миколая у мотивах пісень українського народу стало традицією ще з незапам’ятних часів.
 
До акції активно долучилося керівництво селищної ради, старости, працівники адмінустанов та старостатів, керівники сільськогосподарських підприємств, приватні підприємці та просто небайдужі мешканці населених пунктів. Кожен надав посильну підтримку, яка зараз є неоціненною для наших воїнів. Кожна гривня може врятувати, може допомогти і навіть захистити.
 
В підсумку всі зібрані кошти будуть передані на потреби хлопців, зокрема придбання надзвичайно важливих запчастин до авто.
 
Щира вдячність усім організаторам та учасникам акції за реалізацію такої необхідної та важливої справи на благо нашої перемоги над ворогом!
 
Велика подяка кожному, хто долучився до цієї акції, підтримав фінансово наших хлопців! Коли об’єднані, то будь-яка місія під силу!
 
То ж продовжуємо разом наближати перемогу та допомагати Збройним Силам України.
 
Слава захисникам і захисницям України!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь