Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НАПЕРЕДОДНІ НОВОРІЧНИХ СВЯТ «САМОЦВІТ» ПРИЙМАВ ВІТАННЯ ВІД ОЧІЛЬНИКА ГРОМАДИ

Дата: 20.12.2023 13:14
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

👍Натхненні, здібні, розумні та кмітливі! Це все про юних вихованців любительського об'єднання з образотворчого мистецтва "Самоцвіт" Комунального закладу «Дубов’язівська публічна бібліотека».

🎨Під чуйним керівництвом талановитої майстрині Валентини ІВАШКО його учасники відкрили та продовжують відкривати свої приховані таланти у живописі, створювати прекрасні композиції та займати призові місця на різноманітних конкурсах. Чого лише варті розмальовані прекрасними патріотичними мотивами та змістовними зображеннями автобусні зупинки у наших населених пунктах Дубов’язівка та Сім’янівка, що вже стали відомі далеко за межами громади. Це велика робота, що знаходить свій відгук у серці кожного, хто бачить її.

👏З нагоди прийдешніх новорічних свят очільник громади Леонід БІЛИК привітав вихованців із вагомими здобутками на мистецькій ниві, що стали чудовою окрасою роботи об’єднання за цей рік та відмінно зарекламували Дубов’язівську територіальну громаду на районному, обласному і навіть загальноукраїнському рівні.

✅Селищний голова вручив дітками солодкі подарунки та отримав у відповідь найтепліші дитячі обійми, що є найціннішою ознакою їх довіри та вдячності.

✅Також Леонід Білик від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто подякував Валентині ІВАШКО за професіоналізм, високу майстерність та неймовірну життєву силу, що надихає юне покоління творити красу серед буремної буденності сьогодення.

🖼На згадку про зустріч та емоції від неї усі присутні зробили душевне колективне фото.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь