Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«А У РОКАХ МОЇХ І РАДІСТЬ, І ПЕЧАЛЬ...»

Дата: 26.12.2023 08:01
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Як здавна підмітив народ, час немов рікою пливе. Десь течія тиха, розмірена, спокійна, а десь бурхлива та самовільна, нестримно жене хвилі через грізні пороги, залишаючи по собі численні вибоїни та сліди непокірного норову.

Нещодавно свій 95-річний ювілей відзначив мешканець с. Коханівка Федчун Микола Федорович.

Привітати поважного ювіляра, висловивши свою шану та повагу, прибули заступник селищного голови Олена БОХАН та провідний спеціаліст відділу соціального захисту населення Анжела ГЛАЗЕНКО.

Микола Федорович, як щирий співрозмовник, поділився з гостями, можливо, найціннішим скарбом, що дбайливо зберігає його історію життя – своїм фотоальбомом…

Будівельник за фахом, чоловік пройшов складний життєвий шлях. Побачив немало, відчув, мабуть, не менше, хоча час невмолимо стер з пам’яті численні зустрічі, людей, певні події… на щастя, є фотокарточки з цінними моментами життя. Там навіки усміхнені обличчя друзів, знайомих, колег, односельців, закарбовані миті зустрічей, поїздок і просто моментів молодості. Це ніби машина часу, яка з перших секунд переносить у ті часи, коли все було по-інакшому.

Ювіляр зізнається, як би не було складно чи недобре, але коли гляне якусь із цих карточок – то і на душі якось легше стає, і думки враз на місце стають. Бо не в еліксирах молодості всі секрети, а в простих життєвих моментах і людях, що стають їх частиною.

Тож від щирого серця бажаємо Вам, Микола Федоровичу, міцного здоров’я, Божої опіки та ласки ще на довгі-довгі роки, миру та благополуччя.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь