A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЄДНАЄМОСЬ ТА РОЗВИВАЄМОСЬ!

Дата: 19.01.2024 18:00
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

📌Сьогодні відбулося вже друге засідання Робочої групи з числа мешканців громади, представників бізнесу та місцевої влади по складанню Плану відновлення нашої громади.

👉За координації регіонального експерта Дмитра ЛУКІНА та національного радника Петра МАВКА було презентовано інфографіку демографічної ситуації Дубов’язівської громади, ґрунтовний аналіз та перспективний стан її розвитку, враховуючи складні умови сьогодення.

✅В ході роботи групи було напрацьовано ряд пріоритетних проєктів, зокрема, відібрано проєкти невідкладного реагування, сформовано ряд проєктів для відновлення економічного розвитку та покращення соціально-демографічної ситуації в межах територіальної громади.

🤝Загалом, зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері. Як зазначив Дубов’язівський селищний голова Леонід Білик, вона є дуже важливим кроком у зміцненні нашої спроможності та подальшого розвитку територіальної громади у такий непростий час.

☝️Варто відзначити, що проєкт «Планування відновлення в громадах» впроваджується спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України у рамках діяльності Good Governance Fund за фінансової підтримки UK International Development від уряду Великої Британії. Імплементатори проєкту — Abt Britain та КПМГ Україна.

💙Крокуємо далі…💛

🇺🇦Дякуємо ЗСУ за можливість працювати!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь