A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НАША ЄДНІСТЬ — ЦЕ НАША ЗБРОЯ І НАША СИЛА!

Дата: 22.01.2024 16:38
Кількість переглядів: 117

Фото без опису
Україна – єдина, соборна і незалежна! Це головне, це постійно має бути в нашій свідомості і визначити наші дії. В умовах війни все це набуло нового сенсу і нового змісту. Саме єдність - це наша головна зброя, яка породжує рішучість, незламність і віру в Перемогу. Бо від цього залежать наша свобода і незалежність.
 
Сьогодні у адміністративному центрі територіальної громади та старостинських округах за участі керівництва Дубов’язівської селищної ради, старост, працівників закладів культури, вчителів, учнів та просто небайдужих мешканців населених пунктів відбулись покладання квітів до стелли пам’яті, пам’ятного знаку та меморіальних дощок земляків, які зробили вагомий внесок у становлення української державності як понад 100 років тому, так і нині, віддавши свої життя за суверенітет та територіальну цілісність вже незалежної України в боротьбі з одвічним ворогом.
 
Саме зараз, як ніколи, кожен з нас несе відповідальність за майбутнє рідної землі – воюючи на фронті, підтримуючи наших захисників, працюючи і сплачуючи податки. Відповідальність перед собою, перед своїми дітьми, перед майбутнім України. І ми маємо відкинути у бік все зайве, щоб зосередитися на головному – вистояти і перемогти!
 
Слава захисникам і захисницям України!
 
Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь