A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«МОВ СТЕЖКОЮ ДОВГОЮ, ПО ЖИТТЮ ІДУ…»

Дата: 23.01.2024 14:20
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Кожен поважний ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

Саме такий ювілей, 95 років, відзначила мешканка с. Лебедєве Красненського старостинського округу Донець Ганна Пантелеймонівна.

У цей святковий для поважної іменинниці день до її оселі завітали із найщирішими побажаннями та солодким подарунком заступник Дубов’язівського селищного голови Наталія ГАРЯЧА, провідний спеціаліст відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Анжела ГЛАЗЕНКО та староста Красненського старостинського округу Іван ОСАДЧИЙ. Щира та усміхнена жінка в оточенні дітей, онуків та правнуків радо зустріла гостей та люб’язно поділилася з присутніми своїми життєвими історіями.

Шановна Ганна Пантелеймонівна! Від імені Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, виконавчого комітету селищної ради та депутатського корпусу бажаємо, щоб кожен день Ви зустрічали з радістю, з усмішкою та добрим настроєм, бажаємо неймовірно міцного здоров’я і благополуччя, розуміння і міцної любові близьких, достатку і довгих років життя. Будьте щасливі!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь