A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

РОБОЧИЙ ВІЗИТ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ МАКСИМА ГУЗЕНКА: КЛЮЧОВІ ТЕЗИ ЗУСТРІЧІ

Дата: 25.01.2024 15:22
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

З робочим візитом Дубов’язівську територіальну громаду відвідав народний депутат України Максим ГУЗЕНКО.

Щонайперше, він привітав голову СФГ «Віталія» Володимира ДУМЕНКА та вручив йому подяку Голови Верховної Ради України за значний особистий внесок у соціально-економічний і культурно-освітній розвиток держави, утвердження засад місцевого самоврядування, значні досягнення в професійній діяльності, активну громадську діяльність та високий професіоналізм.

Спільно із Дубов’язівським селищним головою Леонідом БІЛИКОМ Максим ГУЗЕНКО обговорив питання вирішення всіх необхідних процедур для забезпечення ремонту укриття у Дубов’язівському ліцеї та даху Чернечослобідського навчального закладу. Це залишається одними із пріоритетних завдань, які мають бути реалізовані попри складнощі, що виникають на шляху їх вирішення. Робота в даному напрямі триває.

Також залишається важливим зараз питання придбання додаткової техніки для Комунального підприємства «Благоустрій» Дубов’язівської селищної ради. Наразі маємо 4 одиниці, 2 з яких було придбано коштами місцевого бюджету, зокрема трактор КАТА КВ904 з відповідним навісним обладнанням, а минулого року завдяки плідній співпраці з проєктом USAID «Говерла» наша громада отримала екскаватор-навантажувач Case 570V. Це вкрай мало для забезпечення успішного виконання заходів із благоустрою в усіх населених пунктах нашої громади. Тому підтримка та сприяння народного депутата у вирішенні цього питання матиме дуже позитивний результат як для самого підприємства, так і для мешканців територіальної громади в цілому.

Крім цього, в ході зустрічі із головами Попівської сільської ради Анатолієм БОЯРЧУКОМ, Бочечківської сільської ради Віктором БОРОШНЄВИМ та заступником голови Конотопської районної ради Олексієм БОЙЧЕНКОМ обговорили питання укладання муніципальних договорів між громадами та наповнення місцевих бюджетів.

За підсумками роботи з усіх питань були напрацьовані конструктивні рішення та враховані найбільш об’єктивні пропозиції з метою їх подальшої реалізації.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь