Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 29.01.2024 13:34
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

📌Сьогодні пройшла чергова апаратна нарада Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів виконавчих органів.

Основне:

✔заслухали щотижневі звіти відділів по усіх напрямках життєдіяльності громади (освіта, медицина, культура, благоустрій тощо), акцентували увагу на функціонуванні закладів освіти та медицини, виокремили ключові проблемні питання та спільно обговорили шляхи їх оперативного вирішення;

✔зважаючи на неодноразові звернення від мешканців громади щодо реєстрації на отримання коштів від фейкових міжнародних організацій через мережу Інтернет (шахрайські онлайн-посилання тощо), Леонідом БІЛИКОМ надано доручення максимально посилити роз’яснювальну кампанію серед населення про подібні шахрайські схеми виманювання у довірливих людей особистих коштів.

❗Варто наголосити, що жодна міжнародна або вітчизняна благодійна організація не здійснює реєстрацію на отримання коштів через соціальні мережі і не просить вказувати особисті дані платіжних карток для їх нарахування! Довіряйте лише офіційним джерелам та перевіряйте інформацію лише у офіційних осіб. Це допоможе вам вберегтися від шахраїв, а злочинців позбавить дармових коштів;

✔обговорили низку питань, що стосувалися поточної та щоденної діяльності відділів та структурних підрозділів селищної ради.

✅За підсумками наради були надані відповідні доручення та рекомендації.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь