Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

📢УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Дата: 31.01.2024 10:15
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

☝️Зважаючи на той факт, що кожне зі звернень мешканців Дубов’язівської територіальної громади на Урядову «гарячу лінію» в незмінному порядку переадресовується до виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради, а тематика великої кількості звернень за останні дні стосувалася отримання гуманітарної допомоги, то маємо надати наступні роз’яснення:

👉гуманітарна допомога для населення нашої громади видається гуманітарним штабом, що функціонує при виконавчому комітеті Дубов’язівської селищної ради лише у разі її надходження до гуманітарного штабу.

❗Просимо звернути увагу: це не державна допомога і вона не є обов’язковою! Ця допомога надається волонтерами та благодійними організаціями, в тому числі міжнародними.

☝️У разі надходження такої допомоги до гуманітарного штабу Дубов’язівської селищної ради у будь-якому вигляді (продукти харчування, гігієнічні засоби тощо), мешканці громади будуть обов’язково проінформовані та отримають таку допомогу.

❌Станом на 31 січня 2024 року у зв’язку з відсутністю для формування гуманітарних продовольчих та непродовольчих наборів видача гуманітарної допомоги населенню не здійснюється.

⚠️ЗАКЛИКАЄМО МЕШКАНЦІВ НАШОЇ ГРОМАДИ ЗВАЖАТИ НА ЦІ ОБСТАВИНИ І НЕ ЗАВАНТАЖУВАТИ ЗВЕРНЕННЯМИ УРЯДОВУ ГАРЯЧУ ЛІНІЮ!

✅ДОВІРЯЙТЕ ЛИШЕ ОФІЦІЙНІЙ ІНФОРМАЦІЇ!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь