A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДОПОМОГА НА КОЖНУ ЕВАКУЙОВАНУ ДИТИНУ: ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ ТА КУДИ ЗВЕРТАТИСЬ

Дата: 12.02.2024 11:26
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

З метою розроблення механізму соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 17.07.2023 №314-ОД затверджено Обласну комплексну програму підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки.

Порядок надання допомоги одному з батьків на кожну евакуйовану дитину, затверджений розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 25.12.2023 №742-ОД «Про внесення змін до Обласної комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки».

Допомога надається за рахунок коштів обласного бюджету Сумської області у розмірі 2000 гривень на кожну дитину евакуйовану з території громад, визначених розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 10.07.2023 №300-ОД, від 11.08.2023 №393-ОД «Про проведення евакуації населення».

Отримувач допомоги особисто звертається до територіальної громади за місцем фактичного проживання із заявою за встановленою формою, в якій зазначаються реквізити рахунку в уповноваженому банку, на який перераховується допомога, та додає документи, визначені Порядком.

Заяви з відповідними документами, що прийняті відповідальною особою територіальної громади, передаються до Департаменту з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської обласної державної адміністрації.

За наявності поданих документів Департамент забезпечує виплату допомоги отримувачу на його рахунок, відкритий в уповноваженій банківській установі, у п’ятиденний термін після надходження коштів на рахунок Департаменту.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь